56HopeRoad returns..


56HopeRoad returns..

 

Advertisements

3 comments

  1. suka tengok that photo.unik ,lepas tu very artistik,sebenarnya tengah cari bahan untuk inlay my e.p.,a few friends tengah buat sample,if u dont mind ,boleh ambil ur idea tak,still ada 3 warna ,merh,hijau dan kuning.tapi gambar i lah,half naked dgn vintage gtr,ada blur2 sikit,mcamana u buat ah….tq…………chekdet

  2. oo..chekdet, boleh je..at least i tumpang inspired ngan ur inlay nanti. nak letak my foto oso can…huhuhuhuh..just kidding. cam ner i buat? u ada adobe photoshop tak ? if takde, install dulu chekdet.thanks for dropping by again..bila nak lepak sama lagi.. im off race season buat masa nie.. lepas raya nanti mula balik. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s